Blog

Op de hoogte blijven van de nieuwste badkamertrends, aanbiedingen en nieuwtjes over Het Badhuys? Bekijk dan hier het laatste nieuws.

Nieuws

 • Medewerker in beeld: Desirée

  Medewerker in beeld: Desirée

  In ons rubriek: “medewerker in beeld” stellen onze medewerkers zichzelf voor. Deze week een speciale blog want er is een collega van Van Mosel aan het woord. Desirée is onze interieurarchitect en werkt daarom regelmatig samen met de adviseurs/ontwerpers van het Het Badhuys om een complete woning(verbouwing) te ontwerpen. 

 • De moderne badkamer

  De moderne badkamer

  De moderne badkamer is een term welke u vaak voorbij ziet komen als u op zoek bent naar een nieuwe badkamer. Ondanks dat de term tot de verbeelding spreekt, is het soms lastig om precies te bepalen wat een badkamer modern maakt. In deze blog leggen wij van Het Badhuys daarom uit wat de essentiële elementen van een moderne badkamer zijn. 

 • Medewerker in beeld: Daan

  Medewerker in beeld: Daan

  In ons rubriek: “medewerker in beeld” stellen onze medewerkers van Het Badhuys zichzelf voor. Deze week is onze logistieke topper Daan aan het woord. Daan is zo’n anderhalf jaar in dienst bij Het Badhuys en verzorgt het hele logistieke proces van het bedrijf.

 • Badkamermeubel

  Badkamermeubel

  Een badkamermeubel is tegenwoordig niet meer weg te denken uit de badkamer. De wastafel is dan ook een object welke dagelijks wordt gebruikt en door er een meubel van te maken, wordt het dé blikvanger van de badkamer. Als u daarom op zoek bent naar een nieuwe badkamer heeft het baat om zorgvuldig uw nieuwe badkamermeubel te kiezen. In deze blog vertellen we u om deze reden waarop u moet letten bij de aankoop van een nieuw badkamermeubel. 

 • Medewerker in beeld: Ed

  Medewerker in beeld: Ed

  In ons rubriek: “medewerker in beeld” stellen onze medewerkers van Het Badhuys zichzelf voor. Deze week is Ed aan het woord. Ed heeft meer dan 25 jaar ervaring in het vak, is medeoprichter van Het Badhuys en is nu werkzaam als adviseur en ontwerper.

 • Hoeveel kost een exclusieve badkamer?

  Hoeveel kost een exclusieve badkamer?

  Het is lastig in te schatten wat het kost om een luxe badkamer te bouwen. Wilt u bijvoorbeeld de volledige badkamer verbouwen of enkel renoveren? Logischerwijs geldt hierbij dat hoe meer u verbouwt of renoveert, hoe hoger de kosten zullen uitvallen. In deze blog vertellen we u in detail met welke aspecten u rekening kan houden zodat u een indicatie krijgt van hoeveel uw toekomstige badkamer gaat kosten. 

 • Medewerker in beeld: Samira

  Medewerker in beeld: Samira

  In ons rubriek: “medewerkers in beeld” stellen onze medewerkers van Het Badhuys zichzelf voor. Na Renate, is deze week Samira aan het woord. Samira werkt nu zo’n anderhalf jaar bij Het Badhuys en is onze adviseur.

 • Badkamer ontwerpen

  Badkamer ontwerpen

  Een zoektocht naar een nieuwe badkamer is ontzettend leuk en het begint natuurlijk allemaal met het uitwerken van een idee. In onderstaande blog laten we daarom zien welk proces u bij Het Badhuys doorloopt voordat uw droombadkamer gerealiseerd wordt door Het Badhuys realisatie team of uw eigen aannemer.

 • Medewerker in beeld: Renate

  Medewerker in beeld: Renate

  In ons nieuwe rubriek: “medewerker in beeld” stellen onze medewerkers van Het Badhuys zichzelf voor. Zo weet u precies wie er voor u staat als u langskomt tijdens uw zoektocht naar een nieuwe badkamer.

 • Wellness in badkamer

  Wellness in badkamer

  De ervaring van een wellness kan tegenwoordig werkelijkheid worden in uw eigen badkamer. Een plek binnen het huis waar je de deur op slot kan doen en van elke seconde kan gaan genieten. Hieronder vertellen wij graag over onze inspiraties en ideeën over hoe u uw badkamer een echte wellness feeling kunt geven.

 • Open badkamer

  Open badkamer

  Heeft u een kleine badkamer maar wilt u de ruimte en comfort creëren van een luxe badkamer, dan is een open badkamer dé perfecte oplossing. De open badkamer, ofwel een badkamer ensuite, is namelijk een badkamer welke aaneengesloten is met de slaapkamer. De badkamer ensuite is vooral populair geworden door hotels die er veelvuldig voor kiezen, maar in woningen wordt de badkamer ensuite ook steeds populairder. In deze blog kijken we daarom naar welke opties er zijn voor een open badkamer en in welke situaties het beste voor een open badkamer gekozen kan worden.

 • Badkamertrends 2020

  Badkamertrends 2020

  Het nieuwe jaar staat alweer voor de deur. Het is daarom de tijd voor de lijstjes en Het Badhuys doet ook gezellig mee. In deze blog: badkamertrends 2020 kijken we namelijk alvast vooruit naar welke badkamertrends u volgend jaar in 2020 kunt verwachten. Zo weet u precies waar uw badkamer in het komende jaar aan moet voldoen zodat deze helemaal trendy overkomt.

   

 • De essentiële elementen voor een luxe badkamer

  De essentiële elementen voor een luxe badkamer

  We geloven dat het veilig is om te zeggen dat iedereen een luxe badkamer in één oogopslag kan herkennen. Het wordt alleen lastiger om de vraag te beantwoorden welke elementen er nou precies voor zorgen dat de badkamer er zo luxe uitziet. Een vraag die echter erg nuttig kan zijn om te beantwoorden als u zelf een luxe badkamer wilt creëren. Het Badhuys geeft daarom in dit blogartikel antwoord op dit vraagstuk zodat u precies weet welke elementen u in uw badkamer kan gebruiken, zodat deze er als een echte luxe badkamer komt uit te zien.

   

 • Badkamertrends volgens adviseur Ed van Schijndel

  Badkamertrends volgens adviseur Ed van Schijndel

  Een nieuwe badkamer aanschaffen begint bij Het Badhuys, dé badkamerspeciaalzaak van Breda en omgeving! Adviseur Ed van Schijndel vertelt u graag wat de nieuwste trends op badkamergebied zijn. 

 • Adembenemende tegels van Terratinta Ceramiche

  Adembenemende tegels van Terratinta Ceramiche

  Uw badkamer voorzien van kwalitatief hoogstaande tegels met een onnavolgbaar design? Maak uw keuze voor de tegels van Terratinta Ceramiche, een tegelproducent uit Italië. De tegels zijn exclusief verkrijgbaar via geselecteerde verkooppunten. Het Badhuys in een van hen!
   

 • Welk bad kiest u? Het Badhuys geeft advies

  Welk bad kiest u? Het Badhuys geeft advies

  Heerlijk ontspannen begint in uw badkamer. Met een ligbad verandert u uw badkamer eenvoudig in een spa. Gewoon bij u thuis! Het Badhuys vertelt u graag meer over de soorten baden én de unieke eigenschappen.

 • Coverlam: flinterdunne maar oersterke tegels van keramiek

  Coverlam: flinterdunne maar oersterke tegels van keramiek

  Wilt u uw badkamer een exclusieve en unieke uitstraling geven? Maak dan kennis met de keramische tegels Coverlam van Grespania Ceramica. Deze flinterdunne maar oersterke tegels zijn beschikbaar in diverse grote formaten. Het Badhuys vertelt u meer over de mogelijkheden!

 • Tips voor de aankoop van badkamertegels

  Tips voor de aankoop van badkamertegels

  Lange tijd was de badkamer zonder tegels in, maar dit lijkt langzaamaan te veranderen: tegels mogen weer gezien worden! Het Badhuys geeft u enkele tips waar u op moet letten bij de aanschaf van badkamertegels.

 • Mogelijkheden spiegels in badkamer

  Mogelijkheden spiegels in badkamer

  Een onmisbaar onderdeel van de badkamer is de badkamerspiegel. Dankzij de spiegel kunt u naar uw spiegelbeeld kijken en kunt u eenvoudig uw haren in model brengen en uw make-up aanbrengen. Het Badhuys geeft u meer informatie over de mogelijkheden van badkamerspiegels.

 • Tips voor een kleine badkamer

  Tips voor een kleine badkamer

  Beschikt u in uw woning over een kleine badkamer? Het Badhuys geeft u enkele tips hoe u het maximale uit de ruimte kunt halen en u deze optisch groter laat lijken. Lees er hier meer over en doe er uw voordeel mee!

 • Kleed uw badkamer aan met mos

  Kleed uw badkamer aan met mos

  Het Badhuys deelt graag de laatste badkamertrends met u. Een bijzondere trend die absoluut uw aandacht zal trekken, is het gebruik van decoratieve wandpanelen van mos! Lees er meer over op onze blog. 

 • Het Badhuys steunt lokale initiatieven en ondernemingen

  Het Badhuys steunt lokale initiatieven en ondernemingen

  Het Badhuys in Breda staat middenin de samenleving. Zo ligt ons bedrijfspand niet alleen letterlijk op steenworpafstand van de binnenstad van Breda: ook hebben wij onze naam verbonden aan diverse lokale initiatieven en ondernemingen. Lees er hier meer over!

 • Zo houdt u uw badkamer als nieuw!

  Zo houdt u uw badkamer als nieuw!

  U kent het vast: u heeft een nieuwe badkamer laten plaatsen, maar binnen een mum van tijd heeft u in de ruimte last van kalkaanslag en ander ophopend vuil. Het Badhuys geeft u graag enkele tips hoe u uw badkamer kunt schoonmaken én schoon kunt houden!

 • Nieuw bij Het Badhuys: JEE-O

  Nieuw bij Het Badhuys: JEE-O

  Het Badhuys heeft sinds kort een nieuwe productlijn aan het assortiment toegevoegd: JEE-O! Dit prachtige merk staat garant voor designvolle kranen, ligbaden, douches en wastafels. Lees op deze blog meer over dit bijzondere sanitairmerk!

 • De nieuwe mogelijkheden van ligbaden

  De nieuwe mogelijkheden van ligbaden

  Wilt u in uw badkamer een ligbad plaatsen? Dan is het verstandig u goed te verdiepen in de mogelijkheden. Er is namelijk van alles mogelijk op het gebied van ligbaden. Niet alleen wat betreft formaten en vormen, maar ook op het vlak van materiaalgebruik, interieurstijlen of de toepassing van vernieuwende technieken.

 • Nieuwe trends voor badkamertegels

  Nieuwe trends voor badkamertegels

  De vloer of wand van uw badkamer voorzien van nieuwe tegels? U kunt natuurlijk kiezen voor standaard badkamertegels, maar er is zoveel meer mogelijk. Het Badhuys licht in deze blog graag enkele trends aan u toe!
   

 • Tips voor raamdecoratie in de badkamer

  Tips voor raamdecoratie in de badkamer

  Sfeer creëren in uw badkamer? Kies voor raamdecoratie met een modern design en een goede kwaliteit! Er is heel veel keuze in raamdecoratie. Het Badhuys zet de meest gangbare en meest vernieuwende raamdecoraties voor u op een rij.

 • Badkamerkranen in diverse stijlen, materialen en designs

  Badkamerkranen in diverse stijlen, materialen en designs

  Wilt u uw badruimte voorzien van nieuwe kranen, zoals een badkraan, douchekraan en wastafelkraan? Er is veel mogelijk. Zo zijn er kranen in tal van stijlen, materialen en designs. Het Badhuys geeft u meer informatie over de mogelijkheden in badkamerkranen.

 • Verlichting in uw badkamer? Let op deze zaken!

  Verlichting in uw badkamer? Let op deze zaken!

  Wilt u verlichting in uw badkamer, dan moet deze verlichting niet alleen bestand zijn tegen vocht: ook moet de verlichting sfeer uitstralen én moet het voldoende licht brengen. Het Badhuys geeft u graag enkele tips voor de aanschaf van badkamerverlichting!
   

 • De oneindige mogelijkheden van badkamermeubels en wastafels

  De oneindige mogelijkheden van badkamermeubels en wastafels

  Wilt u in uw badkamer een badkamermeubel of wastafel plaatsen? Kies niet het eerste de beste meubel, maar laat u adviseren over alle mogelijkheden. Het Badhuys licht de mogelijkheden aan u toe, zoals een wastafel op maat!

 • Ontwerp uw badkamer in 3D

  Ontwerp uw badkamer in 3D

  Een nieuwe badkamer ontwerpen? Bij Het Badhuys in Breda werken we met het 3D-tekenprogramma ViSoft! Lees hier meer over dit bijzondere en vooral handige tekenprogramma, waarmee u tijdens de ontwerpfase een levensecht beeld krijgt van uw toekomstige badkamer.
   

 • Mogelijkheden voor het ontharden van leidingwater

  Mogelijkheden voor het ontharden van leidingwater

  Heeft u in uw gemeente te maken met hard water? Hard water of kalkrijk water veroorzaakt kalkaanslag aan leidingen, huishoudelijke apparaten en de tegels en meubels in uw badkamer. Lees hier meer over de mogelijkheden voor het ontharden van uw leidingwater.

 • Verwarm uw badkamer of doucheruimte

  Verwarm uw badkamer of doucheruimte

  Een badkamer verwarmen zodat de ruimte een aangename tempratuur krijgt? Er zijn heel wat mogelijkheden om uw badkamer te verwarmen. Maar welke vorm van badkamerverwarming past het beste bij uw wensen? Het Badhuys zet enkele mogelijkheden op een rij.

 • Milieuvriendelijke oplossingen voor badkamers

  Milieuvriendelijke oplossingen voor badkamers

  Duurzaamheid en milieuvriendelijkheid zijn veelgehoorde termen. We willen niet alleen geld besparen, maar we willen ook iets doen om het milieu te ontlasten. Maar wist u dat u deze duurzaamheid ook kunt doortrekken naar de badkamer? Lees in deze blog meer over milieuvriendelijke oplossingen voor badkamers!

 • Onderhoud aan uw badkamertegels

  Onderhoud aan uw badkamertegels

  Is uw badkamer voorzien van tegels? Door intensief gebruik kunnen deze tegels vies of dof worden. Bovendien kan er vuil ophopen tussen de voegen. Het is daarom belangrijk uw badkamertegels goed te onderhouden, zodat ze extra lang meegaan. Het Badhuys geeft u enkele tips voor onderhoud aan uw tegels.

 • Sunshower: wellness onder de douche

  Sunshower: wellness onder de douche

  Tijdens het douchen het nuttige met het aangename combineren? Kies voor de Sunshower. Deze compacte zonnebank met UV- en infraroodstraling plaatst u gemakkelijk in uw douchecabine. Lees hier meer over dit unieke product!

 • Uw badkamer op maat gemaakt

  Uw badkamer op maat gemaakt

  Wilt u uw badkamer een eigen en bovenal unieke uitstraling geven? Kies dan voor een badkamer waarbij u meubels, wastafels, douchewanden of andere producten speciaal op maat laat maken. Lees hier meer over de maatwerkoplossingen van Het Badhuys.