Blog

Op de hoogte blijven van de nieuwste badkamertrends, aanbiedingen en nieuwtjes over Het Badhuys? Bekijk dan hier het laatste nieuws.

Nieuws

 • Medewerker in beeld: Eddy

  Medewerker in beeld: Eddy

  In ons rubriek: “medewerker in beeld” stellen onze medewerkers zichzelf voor. Deze week is er een collega van Van Mosel aan het woord welke veel werk verzet voor Het Badhuys. Eddy is onze allround badkamerinstallateur en realiseert dagelijks badkamers voor onze gasten van Het Badhuys.

 • Wellness in badkamer

  Wellness in badkamer

  Even volledig ontspannen en tijd voor uzelf nemen. Dit klinkt als een dagje naar een wellness centrum, maar tegenwoordig kunt u dit gevoel ook in uw luxe badkamer creëren. De opties voor kwalitatieve wellness producten worden steeds groter zodat u uw badkamer kunt veranderen in een waar kuuroord. Ontdek de ideeën voor uw badkamer in ons blog!

 • Medewerker in beeld: Inge

  Medewerker in beeld: Inge

  Sinds februari hebben we een nieuw gezicht bij Het Badhuys en Van Mosel Interieurbouw. Inge is namelijk onze nieuwe interieurarchitecte. Naast dat ze volledige interieurs ontwerpt voor de Interieurbouw, staat ze ook klaar om de mooiste badkamers voor de gasten van Het Badhuys te ontwerpen. 

 • Badkamer Tips: Onderhoud van een houten badkamermeubel

  Badkamer Tips: Onderhoud van een houten badkamermeubel

  Een houten badkamermeubel op maat is een schitterende toevoeging aan uw badkamer. De houten look geeft uw badkamer een natuurlijk uiterlijk mee welke perfect past in de moderne badkamer. Een massief houten badkamermeubel brengt wel enige onderhoud met zich mee. Daarom maken wij onze meubels uit eigen werkplaats met houtfineer welke erg onderhoudsvriendelijk is en eenzelfde uiterlijk geeft als de massieve variant.

 • Top 5 luxe badkamer producten om extra van uw ruimte te genieten

  Top 5 luxe badkamer producten om extra van uw ruimte te genieten

  Een van de essentiële elementen van een luxe badkamer zijn natuurlijk de producten die ervoor zorgen dat u extra van uw ruimte kunt genieten. Door de ontwikkelingen nemen de luxe producten alleen maar toe zodat u nog meer mogelijkheden heeft om heerlijk in uw badkamer tot rust te komen. In onze nieuwe blog komen onze top 5 producten naar voren die wat ons betreft de meeste meerwaarde geven aan uw badkamer. Benieuwd welke dat zijn? Lees dan snel verder!

   

 • Medewerker in beeld: Anne

  Medewerker in beeld: Anne

  Sinds januari hebben we een nieuw gezicht bij Het Badhuys. Anne is onze sales coördinator en verzorgd alle inkomende telefoons en mails en ondersteunt onze adviseurs. Maak kennis met Anne via ons nieuwe blog.

 • De badkamertrends van 2021

  De badkamertrends van 2021

  Het nieuwe jaar is net begonnen en dus vinden we het bij Het Badhuys een perfect moment om de nieuwe trends voor het jaar 2021 weer door te nemen. Een badkamer is namelijk toch een speciaal plekje in huis en door gebruik te maken van de nieuwste trends, zorgt u ervoor dat dit speciaal plekje in huis er ook extra speciaal uitziet. Benieuwd welke trend u het meest aanspreekt? Lees dan snel verder.

 • Medewerker in beeld: Maurice

  Medewerker in beeld: Maurice

  In ons rubriek: “medewerker in beeld” stellen onze medewerkers zichzelf voor. Deze week is er een collega van Van Mosel Interieurbouw aan het woord welke ervoor zorgt dat onze interieurbouwers uw badkamermeubel precies naar uw wensen bouwt. Maurice is namelijk onze junior werkvoorbereider.  Kom meer te weten over Maurice in onze blog!

 • Roomdividers voor in de badkamer

  Roomdividers voor in de badkamer

  Een grote open ruimte in uw woning creëren staat prachtig gezien uw woning er lekker licht van wordt en uw huis ruimtelijk oogt. Zo ook in de badkamer. Het nadeel is alleen, en zeker in de badkamer, dat u met zo’n open ruimte een stukje privacy kan missen. Gelukkig kunt u het beste van twee werelden combineren door gebruik te maken van een room divider in uw badkamer. Op deze manier creëert u een stukje privacy waar u het wilt zonder in te leveren op de voordelen van een open ruimte. Kom alles te weten over de mogelijkheden van een room divider in onze nieuwe blog.

 • Medewerker in beeld: Huib

  Medewerker in beeld: Huib

  Een nieuwe medewerker in beeld met een nieuwe medewerker van Van Mosel interieurbouw. Huib is namelijk begin september begonnen als werkvoorbereider en calculator en zorgt ervoor dat naast de keukens en kasten van Van Mosel, ook de badkamermeubels van Het Badhuys juist worden voorbereid voor de interieurbouwers. Lees verder om kennis te maken met Huib.

 • Badkamer Inspiratie: wastafels

  Badkamer Inspiratie: wastafels

  In onze badkamer inspiratie blogs geven we u verschillende ideeën voor uw badkamer. In dit blog kijken we naar welke kant u op kunt gaan met de wastafel. De wastafel is met uitstek het element in de badkamer waar u creatief mee kunt zijn gezien er een verscheidenheid aan kranen, wasbakken/kommen, meubels, spiegels en tegels zijn waarmee u kunt combineren. Benieuwd welke combinaties wij hebben uitgezocht? Lees dan snel verder.

 • Medewerker in beeld: Roy

  Medewerker in beeld: Roy

  In ons rubriek: “medewerker in beeld” stellen onze medewerkers zichzelf voor. Deze week is er een collega van Van Mosel Realisatie welke ervoor mede voor zorgt dat we bij Het Badhuys ook onze badkamers kunnen realiseren . Roy is namelijk onze werkvoorbereider en calculator. Kom van alles te weten over Roy in onze nieuwe blog!

 • Planten in de badkamer

  Planten in de badkamer

  Planten in de badkamer zijn helemaal trendy! En wij snappen wel waarom want door één of meerdere planten in uw badkamer te zetten, houdt u uw ruimte fris en fleurig. Daarnaast gaat uw badkamer door de vochtigheid in de ruimte ook nog eens heerlijk ruiken. Bent u benieuwd geworden welke planten perfect passen in de badkamer? Lees dan verder!

 • Badkamertrends 2020

  Badkamertrends 2020

  Eind 2019 brachten wij de badkamertrends van 2020 in kaart waarin we alvast vooruit keken naar welke badkamertrends u in 2020 kon verwachten. Nu we alweer over de helft van het jaar zijn, vonden we het mooi tijd om onze blog eens een update te geven. Lees dus snel verder als u wilt weten waar uw luxe badkamer aan moet voldoen om deze helemaal trendy te laten overkomen. 

   

 • 5 designideeën voor een hangend toilet

  5 designideeën voor een hangend toilet

  Of het nu komt door het minimalistische uiterlijk, gebruiksgemak of ruimtebesparing; één ding is zeker en dat is het hangend toilet zich onlosmakelijk heeft verbonden met de hedendaagse badkamer. Met het huidige assortiment is het daarnaast mogelijk om voor elke stijl een passend hangend toilet te vinden. Door deze keuzevrijheid kan het alleen ook lastig zijn om door de bomen het bos te zien. In onze nieuwe blog helpen we u daarom een handje door onze 5 favorieten designideeën voor een hangend toilet te laten zien.

 • Welk bad past in uw badkamer?

  Welk bad past in uw badkamer?

  Als er een voorwerp moet worden gekozen welke voor pure ontspanning staat in de badkamer, dan kan dit er maar één zijn en dat is natuurlijk het bad. Ondanks dat een stomende douche een geduchte tegenstander is, is het imago van het bad onlosmakelijk verbonden met ontspanning en rust. Het bad krijgt daarom niet voor niets een prominente plaats in de moderne badkamer. Ons nieuwe blog gaat over dit onmisbare badkamer product, dus lees snel verder als u meer over het bad te weten wilt komen.

 • Hoe gebruikt u mozaïek tegels in een kleine badkamer

  Hoe gebruikt u mozaïek tegels in een kleine badkamer

  Als uw badkamer klein is, dan heeft u waarschijnlijk al veel tijd gestoken om opties te vinden welke uw badkamer groter laten aanvoelen. Gelukkig zijn er genoeg manieren om dat te doen en een daarvan is door gebruik te maken van mozaïek tegels. Lees snel verder om erachter te komen hoe deze tegels zorgen voor een groter ogende badkamer. 

 • De mooiste combinaties voor in de badkamer

  De mooiste combinaties voor in de badkamer

  Natuurlijk staat een strak witte badkamer prachtig, maar het is ook ontzettend leuk om gedurfde kleurencombinaties te maken in de badkamer. Het is alleen soms lastig om met materialen te zien welke kleurencombinaties nou perfect in uw badkamer passen. In onze nieuwe blog kijken we daarom naar vijf verschillende badkamers met prachtige kleurencombinaties zodat u een perfect idee krijgt van hoe de combinaties er gerealiseerd uitzien.

 • Visgraat tegels voor in de badkamer

  Visgraat tegels voor in de badkamer

  Visgraat tegels zijn tegenwoordig overal en deze zigzag tegel heeft logischerwijs dan ook zijn weg gevonden naar de badkamer. Niet gek want deze stijlvolle tegels zorgen voor een speels en vrolijk uiterlijk waardoor u elke dag met een glimlach uw badkamer binnenloopt. Het is daarmee misschien wel de populairste wandtegel van het moment. Als u zich afvraagt welke tegels u in uw badkamer moet gebruiken, moet u daarom zeker visgraat tegels overwegen. In deze blog geven we u daarom verschillende ideeën over hoe u visgraat tegels in uw badkamer kan verwerken. 

 • 5 badkamer snufjes om in de gaten te houden

  5 badkamer snufjes om in de gaten te houden

  We kunnen in ons dagelijks leven niet meer om high tech heen, en de badkamer ontkomt er ook niet aan. Deze technologische ontwikkelingen brengen echter genoeg mogelijkheden om uw badkamer bezoek zo gemakkelijk mogelijk te maken zodat u volledig tot rust kunt komen. Bent u benieuwd welke snufjes uw badkamer naar een hoger niveau kunnen tillen? Lees dan direct verder om erachter te komen.

 • Hoe kiest u de juiste badkamerspiegel?

  Hoe kiest u de juiste badkamerspiegel?

  Een badkamer zonder spiegel is ondenkbaar. De spiegel is namelijk op esthetisch als functioneel vlak een essentieel decorstuk. Behalve dat de spiegel de badkamer compleet maakt, een gevoel van ruimte geeft en nodig is voor het aanbrengen van make-up of het kammen van je haar, kan de spiegel tegenwoordig zelfs worden gebruikt om de badkamerverlichting aan te passen of om naar uw favoriete muziek te luisteren. De keuze welke spiegel bij uw badkamer past, kan daarom lastig zijn. In onze nieuwe blog helpen we u daarom een handje. 

 • De 5 badkamervloer ideeën van 2020

  De 5 badkamervloer ideeën van 2020

  De badkamervloer vormt de basis en toon van de badkamer. Het is daarom belangrijk dat deze behalve praktisch, ook stijlvol is en mooi bij uw badkamer past. Gezien het vervangen van de vloer ook nog eens een hele opgave is, is het de moeite waard om net even wat extra tijd te besteden in de zoektocht naar de vloer welke perfect in uw droombadkamer past. In onze nieuwe blog geven we u daarom de vijf badkamervloer ideeën van 2020 zodat u een weloverwogen keuze voor uw toekomstige badkamer vloer kunt maken. 

 • Past een dubbele douche in uw badkamer?

  Past een dubbele douche in uw badkamer?

  De dubbele douche is naast een luxe, ook erg praktisch in het huidige drukke bestaan. Iedereen heeft namelijk wel eens meegemaakt dat er ’s ochtends gewacht moet worden tot uw partner klaar is met douchen of de kinderen ’s ochtends er tegelijkertijd onder moeten. Met de dubbele douchekop kunnen deze schema’s gewoon synchroon lopen zonder dat het krap wordt. Bij Het Badhuys zien we de interesse naar een dubbele douche dan ook toenemen, maar is zo’n dubbele douche ook de douche voor u? Als u daar achter wilt komen, dan doet u er goed aan om hieronder onze nieuwe blog lezen.

 • Badkamerideeën over de wereld

  Badkamerideeën over de wereld

  Inspiratie opdoen is een van de leukste momenten in de weg naar uw toekomstige badkamer. In onze nieuwe blog kijken we daarom naar verschillende badkamers over de hele wereld zodat u uw toekomstige badkamer een unieke en exotische twist, of een volledige buitenlandse stijl kunt geven.

 • 8 ideeën voor de kleine badkamer

  8 ideeën voor de kleine badkamer

  Een badkamer indelen is naast erg leuk, ook een hele uitdaging. Zeker wanneer u weinig ruimte in huis heeft voor de badkamer, kan het bijzonder lastig zijn om op een stijlvolle manier al uw wensen in uw badkamer te gieten. In deze blog helpen we u daarom een handje door 8 ideeën te geven voor de kleine badkamer.

 • Bijzondere badkamerkranen

  Bijzondere badkamerkranen

  De chromen kraan is natuurlijk een klassieker in de badkamer door zijn frisse uitstraling, makkelijke onderhoud en bestandheid tegen roest. U zal daarom bijna vergeten dat er nog een groot scala aan andere badkamerkranen beschikbaar zijn die uw badkamer net dat stukje eigenzinniger maken. In deze blog kijken we daarom naar bijzondere badkamerkranen als inspiratie voor uw badkamer. 

 • De badkamer kleuren trends van 2020

  De badkamer kleuren trends van 2020

  Beslissen over een kleurenschema voor uw badkamer kan een grotere uitdaging zijn in vergelijking met de andere kamers in uw huis. In de badkamer zijn er namelijk veel verschillende elementen en deze hebben allemaal invloed op hoe de badkamer eruit komt te zien en aanvoelt. In deze blog vertellen we u daarom welke populaire kleuren van 2020 u in de badkamer kan gebruiken en wat voor effect dit heeft in de badkamer. 

 • 10 verbluffende zwarte badkamerideeën

  10 verbluffende zwarte badkamerideeën

  Zwart is op dit moment een van dé trends op badkamergebied. Zwart is namelijk niet alleen elegant, maar ook visueel aantrekkelijk en geeft een modern uiterlijk aan uw badkamer. Het is daarom logisch dat het gebruik van zwart steeds populairder wordt in de badkamer. In onze nieuwe blog geven we u daarom 10 verbluffende zwarte badkamerideeën.

 • Medewerker in beeld: John

  Medewerker in beeld: John

  In ons rubriek: “medewerker in beeld” stellen onze medewerkers zichzelf voor. Deze week is er een collega van Van Mosel aan het woord welke veel werk verzet voor Het Badhuys. John is namelijk onze badkamer installateur en realiseert dagelijks badkamers voor onze gasten van Het Badhuys. 

 • Toiletten

  Toiletten

  Toiletten zijn verkrijgbaar in een breed scala aan designs zodat er een passend toilet is voor elke badkamer. Het kiezen van het juiste type kan echter lastig zijn als u niet zeker weet waar u moet beginnen. In onze nieuwe blog leggen we daarom de verschillen tussen elke stijl aan u uit zodat u precies weet welk toilet bij uw badkamer past.

 • Medewerker in beeld: Mario

  Medewerker in beeld: Mario

  In ons rubriek: “medewerker in beeld” stellen onze medewerkers zichzelf voor. Deze week is er wederom een collega van Van Mosel aan het woord. Mario is onze interieurbouwer en bouwt daarom regelmatig maatwerk badkamermeubels voor onze gasten van Het Badhuys. 

 • Badkameraccessoires

  Badkameraccessoires

  Badkameraccessoires zijn een belangrijk onderdeel van de badkamer gezien ze de stijl bepalen en een praktische bruikbaarheid hebben. Bovendien geven ze de aandacht aan de details in het totale ontwerp. Tegenwoordig is er zo’n uitgebreid assortiment aan badkameraccessoires beschikbaar dat u, uw badkamer volledig kunt afstemmen op uw behoeften en stilistische keuzes. In deze blog helpen we u om een geïnformeerde keuze te maken bij het selecteren van uw ideale badkameraccessoires.

 • Medewerker in beeld: Antoine

  Medewerker in beeld: Antoine

  In ons rubriek: “medewerker in beeld” stellen onze medewerkers van Het Badhuys zichzelf voor. Deze week is Antoine aan het woord. Antoine is nu zo’n half jaar in dienst bij Het Badhuys en verzorgt de marketing van het bedrijf.

 • Badkamerverlichting

  Badkamerverlichting

  De badkamer is een plek waar u vrijwel elke dag begint en eindigt. Het is een kamer waar u veel tijd doorbrengt en een goede verlichting is daarom uiterst belangrijk. Naast het praktisch nut van verlichting, is het tegenwoordig ook een goede manier om uw design extra naar voren te laten komen. In onze nieuwe blog vertellen we daarom over hoe u op een juiste manier gebruik kan maken van verlichting in uw badkamer.

 • Medewerker in beeld: Desirée

  Medewerker in beeld: Desirée

  In ons rubriek: “medewerker in beeld” stellen onze medewerkers zichzelf voor. Deze week een speciale blog want er is een collega van Van Mosel aan het woord. Desirée is onze interieurarchitect en werkt daarom regelmatig samen met de adviseurs/ontwerpers van het Het Badhuys om een complete woning(verbouwing) te ontwerpen. 

 • De moderne badkamer

  De moderne badkamer

  De moderne badkamer is een term welke u vaak voorbij ziet komen als u op zoek bent naar een nieuwe badkamer. Ondanks dat de term tot de verbeelding spreekt, is het soms lastig om precies te bepalen wat een badkamer modern maakt. In deze blog leggen wij van Het Badhuys daarom uit wat de essentiële elementen van een moderne badkamer zijn. 

 • Medewerker in beeld: Daan

  Medewerker in beeld: Daan

  In ons rubriek: “medewerker in beeld” stellen onze medewerkers van Het Badhuys zichzelf voor. Deze week is onze logistieke topper Daan aan het woord. Daan is zo’n anderhalf jaar in dienst bij Het Badhuys en verzorgt het hele logistieke proces van het bedrijf.

 • Badkamermeubel

  Badkamermeubel

  Een badkamermeubel is tegenwoordig niet meer weg te denken uit de badkamer. De wastafel is dan ook een object welke dagelijks wordt gebruikt en door er een meubel van te maken, wordt het dé blikvanger van de badkamer. Als u daarom op zoek bent naar een nieuwe badkamer heeft het baat om zorgvuldig uw nieuwe badkamermeubel te kiezen. In deze blog vertellen we u om deze reden waarop u moet letten bij de aankoop van een nieuw badkamermeubel. 

 • Medewerker in beeld: Ed

  Medewerker in beeld: Ed

  In ons rubriek: “medewerker in beeld” stellen onze medewerkers van Het Badhuys zichzelf voor. Deze week is Ed aan het woord. Ed heeft meer dan 25 jaar ervaring in het vak, is medeoprichter van Het Badhuys en is nu werkzaam als adviseur en ontwerper.

 • Hoeveel kost een exclusieve badkamer?

  Hoeveel kost een exclusieve badkamer?

  Het is lastig in te schatten wat het kost om een luxe badkamer te bouwen. Wilt u bijvoorbeeld de volledige badkamer verbouwen of enkel renoveren? Logischerwijs geldt hierbij dat hoe meer u verbouwt of renoveert, hoe hoger de kosten zullen uitvallen. In deze blog vertellen we u in detail met welke aspecten u rekening kan houden zodat u een indicatie krijgt van hoeveel uw toekomstige badkamer gaat kosten. 

 • Medewerker in beeld: Samira

  Medewerker in beeld: Samira

  In ons rubriek: “medewerkers in beeld” stellen onze medewerkers van Het Badhuys zichzelf voor. Na Renate, is deze week Samira aan het woord. Samira werkt nu zo’n anderhalf jaar bij Het Badhuys en is onze adviseur.

 • Badkamer ontwerpen

  Badkamer ontwerpen

  Een zoektocht naar een nieuwe badkamer is ontzettend leuk en het begint natuurlijk allemaal met het uitwerken van een idee. In onderstaande blog laten we daarom zien welk proces u bij Het Badhuys doorloopt voordat uw droombadkamer gerealiseerd wordt door Het Badhuys realisatie team of uw eigen aannemer.

 • Open badkamer

  Open badkamer

  Heeft u een kleine badkamer maar wilt u de ruimte en comfort creëren van een luxe badkamer, dan is een open badkamer dé perfecte oplossing. De open badkamer, ofwel een badkamer ensuite, is namelijk een badkamer welke aaneengesloten is met de slaapkamer. De badkamer ensuite is vooral populair geworden door hotels die er veelvuldig voor kiezen, maar in woningen wordt de badkamer ensuite ook steeds populairder. In deze blog kijken we daarom naar welke opties er zijn voor een open badkamer en in welke situaties het beste voor een open badkamer gekozen kan worden.

 • De essentiële elementen voor een luxe badkamer

  De essentiële elementen voor een luxe badkamer

  We geloven dat het veilig is om te zeggen dat iedereen een luxe badkamer in één oogopslag kan herkennen. Het wordt alleen lastiger om de vraag te beantwoorden welke elementen er nou precies voor zorgen dat de badkamer er zo luxe uitziet. Een vraag die echter erg nuttig kan zijn om te beantwoorden als u zelf een luxe badkamer wilt creëren. Het Badhuys geeft daarom in dit blogartikel antwoord op dit vraagstuk zodat u precies weet welke elementen u in uw badkamer kan gebruiken, zodat deze er als een echte luxe badkamer komt uit te zien.

   

 • Badkamertrends volgens adviseur Ed van Schijndel

  Badkamertrends volgens adviseur Ed van Schijndel

  Een nieuwe badkamer aanschaffen begint bij Het Badhuys, dé badkamerspeciaalzaak van Breda en omgeving! Adviseur Ed van Schijndel vertelt u graag wat de nieuwste trends op badkamergebied zijn. 

 • Adembenemende tegels van Terratinta Ceramiche

  Adembenemende tegels van Terratinta Ceramiche

  Uw badkamer voorzien van kwalitatief hoogstaande tegels met een onnavolgbaar design? Maak uw keuze voor de tegels van Terratinta Ceramiche, een tegelproducent uit Italië. De tegels zijn exclusief verkrijgbaar via geselecteerde verkooppunten. Het Badhuys in een van hen!
   

 • Welk bad kiest u? Het Badhuys geeft advies

  Welk bad kiest u? Het Badhuys geeft advies

  Heerlijk ontspannen begint in uw badkamer. Met een ligbad verandert u uw badkamer eenvoudig in een spa. Gewoon bij u thuis! Het Badhuys vertelt u graag meer over de soorten baden én de unieke eigenschappen.

 • Coverlam: flinterdunne maar oersterke tegels van keramiek

  Coverlam: flinterdunne maar oersterke tegels van keramiek

  Wilt u uw badkamer een exclusieve en unieke uitstraling geven? Maak dan kennis met de keramische tegels Coverlam van Grespania Ceramica. Deze flinterdunne maar oersterke tegels zijn beschikbaar in diverse grote formaten. Het Badhuys vertelt u meer over de mogelijkheden!

 • Tips voor de aankoop van badkamertegels

  Tips voor de aankoop van badkamertegels

  Lange tijd was de badkamer zonder tegels in, maar dit lijkt langzaamaan te veranderen: tegels mogen weer gezien worden! Het Badhuys geeft u enkele tips waar u op moet letten bij de aanschaf van badkamertegels.

 • Mogelijkheden spiegels in badkamer

  Mogelijkheden spiegels in badkamer

  Een onmisbaar onderdeel van de badkamer is de badkamerspiegel. Dankzij de spiegel kunt u naar uw spiegelbeeld kijken en kunt u eenvoudig uw haren in model brengen en uw make-up aanbrengen. Het Badhuys geeft u meer informatie over de mogelijkheden van badkamerspiegels.

 • Tips voor een kleine badkamer

  Tips voor een kleine badkamer

  Beschikt u in uw woning over een kleine badkamer? Het Badhuys geeft u enkele tips hoe u het maximale uit de ruimte kunt halen en u deze optisch groter laat lijken. Lees er hier meer over en doe er uw voordeel mee!

 • Kleed uw badkamer aan met mos

  Kleed uw badkamer aan met mos

  Het Badhuys deelt graag de laatste badkamertrends met u. Een bijzondere trend die absoluut uw aandacht zal trekken, is het gebruik van decoratieve wandpanelen van mos! Lees er meer over op onze blog. 

 • Het Badhuys steunt lokale initiatieven en ondernemingen

  Het Badhuys steunt lokale initiatieven en ondernemingen

  Het Badhuys in Breda staat middenin de samenleving. Zo ligt ons bedrijfspand niet alleen letterlijk op steenworpafstand van de binnenstad van Breda: ook hebben wij onze naam verbonden aan diverse lokale initiatieven en ondernemingen. Lees er hier meer over!

 • Zo houdt u uw badkamer als nieuw!

  Zo houdt u uw badkamer als nieuw!

  U kent het vast: u heeft een nieuwe badkamer laten plaatsen, maar binnen een mum van tijd heeft u in de ruimte last van kalkaanslag en ander ophopend vuil. Het Badhuys geeft u graag enkele tips hoe u uw badkamer kunt schoonmaken én schoon kunt houden!

 • Nieuw bij Het Badhuys: JEE-O

  Nieuw bij Het Badhuys: JEE-O

  Het Badhuys heeft sinds kort een nieuwe productlijn aan het assortiment toegevoegd: JEE-O! Dit prachtige merk staat garant voor designvolle kranen, ligbaden, douches en wastafels. Lees op deze blog meer over dit bijzondere sanitairmerk!

 • De nieuwe mogelijkheden van ligbaden

  De nieuwe mogelijkheden van ligbaden

  Wilt u in uw badkamer een ligbad plaatsen? Dan is het verstandig u goed te verdiepen in de mogelijkheden. Er is namelijk van alles mogelijk op het gebied van ligbaden. Niet alleen wat betreft formaten en vormen, maar ook op het vlak van materiaalgebruik, interieurstijlen of de toepassing van vernieuwende technieken.

 • Nieuwe trends voor badkamertegels

  Nieuwe trends voor badkamertegels

  De vloer of wand van uw badkamer voorzien van nieuwe tegels? U kunt natuurlijk kiezen voor standaard badkamertegels, maar er is zoveel meer mogelijk. Het Badhuys licht in deze blog graag enkele trends aan u toe!
   

 • Tips voor raamdecoratie in de badkamer

  Tips voor raamdecoratie in de badkamer

  Sfeer creëren in uw badkamer? Kies voor raamdecoratie met een modern design en een goede kwaliteit! Er is heel veel keuze in raamdecoratie. Het Badhuys zet de meest gangbare en meest vernieuwende raamdecoraties voor u op een rij.

 • Badkamerkranen in diverse stijlen, materialen en designs

  Badkamerkranen in diverse stijlen, materialen en designs

  Wilt u uw badruimte voorzien van nieuwe kranen, zoals een badkraan, douchekraan en wastafelkraan? Er is veel mogelijk. Zo zijn er kranen in tal van stijlen, materialen en designs. Het Badhuys geeft u meer informatie over de mogelijkheden in badkamerkranen.

 • Verlichting in uw badkamer? Let op deze zaken!

  Verlichting in uw badkamer? Let op deze zaken!

  Wilt u verlichting in uw badkamer, dan moet deze verlichting niet alleen bestand zijn tegen vocht: ook moet de verlichting sfeer uitstralen én moet het voldoende licht brengen. Het Badhuys geeft u graag enkele tips voor de aanschaf van badkamerverlichting!
   

 • De oneindige mogelijkheden van badkamermeubels en wastafels

  De oneindige mogelijkheden van badkamermeubels en wastafels

  Wilt u in uw badkamer een badkamermeubel of wastafel plaatsen? Kies niet het eerste de beste meubel, maar laat u adviseren over alle mogelijkheden. Het Badhuys licht de mogelijkheden aan u toe, zoals een wastafel op maat!

 • Ontwerp uw badkamer in 3D

  Ontwerp uw badkamer in 3D

  Een nieuwe badkamer ontwerpen? Bij Het Badhuys in Breda werken we met het 3D-tekenprogramma ViSoft! Lees hier meer over dit bijzondere en vooral handige tekenprogramma, waarmee u tijdens de ontwerpfase een levensecht beeld krijgt van uw toekomstige badkamer.
   

 • Mogelijkheden voor het ontharden van leidingwater

  Mogelijkheden voor het ontharden van leidingwater

  Heeft u in uw gemeente te maken met hard water? Hard water of kalkrijk water veroorzaakt kalkaanslag aan leidingen, huishoudelijke apparaten en de tegels en meubels in uw badkamer. Lees hier meer over de mogelijkheden voor het ontharden van uw leidingwater.

 • Verwarm uw badkamer of doucheruimte

  Verwarm uw badkamer of doucheruimte

  Een badkamer verwarmen zodat de ruimte een aangename tempratuur krijgt? Er zijn heel wat mogelijkheden om uw badkamer te verwarmen. Maar welke vorm van badkamerverwarming past het beste bij uw wensen? Het Badhuys zet enkele mogelijkheden op een rij.

 • Milieuvriendelijke oplossingen voor badkamers

  Milieuvriendelijke oplossingen voor badkamers

  Duurzaamheid en milieuvriendelijkheid zijn veelgehoorde termen. We willen niet alleen geld besparen, maar we willen ook iets doen om het milieu te ontlasten. Maar wist u dat u deze duurzaamheid ook kunt doortrekken naar de badkamer? Lees in deze blog meer over milieuvriendelijke oplossingen voor badkamers!

 • Onderhoud aan uw badkamertegels

  Onderhoud aan uw badkamertegels

  Is uw badkamer voorzien van tegels? Door intensief gebruik kunnen deze tegels vies of dof worden. Bovendien kan er vuil ophopen tussen de voegen. Het is daarom belangrijk uw badkamertegels goed te onderhouden, zodat ze extra lang meegaan. Het Badhuys geeft u enkele tips voor onderhoud aan uw tegels.

 • Sunshower: wellness onder de douche

  Sunshower: wellness onder de douche

  Tijdens het douchen het nuttige met het aangename combineren? Kies voor de Sunshower. Deze compacte zonnebank met UV- en infraroodstraling plaatst u gemakkelijk in uw douchecabine. Lees hier meer over dit unieke product!

 • Uw badkamer op maat gemaakt

  Uw badkamer op maat gemaakt

  Wilt u uw badkamer een eigen en bovenal unieke uitstraling geven? Kies dan voor een badkamer waarbij u meubels, wastafels, douchewanden of andere producten speciaal op maat laat maken. Lees hier meer over de maatwerkoplossingen van Het Badhuys.