Van inspiratie tot felicitatie, onze werkwijze

Uw bezoek aan onze showroom

Vanwege enorme drukte is het op dit moment niet mogelijk om een afspraak te maken en onze showroom te bezoeken. Wij gaan er vanuit dat we over enkele weken weer ruimte hebben voor nieuwe projecten. U kan ons altijd een terugbelverzoek sturen.

We hopen u snel weer van dienst te kunnen zijn!
 

Welkom bij Het Badhuys

Bent u op zoek naar een nieuwe badkamer of wilt u uw huidige badkamer verbouwen of renoveren? Of wilt u uw toilet onder handen nemen en compleet vernieuwen? Ga dan naar Het Badhuys. Wij zijn de onvervalste badkamerspecialist in Breda en omgeving. Onze deskundige ontwerpers en adviseurs helpen u met het ontwerpen en vormgeven van uw badkamer of toilet!
 

Het ontwerp van uw Badhuys-badkamer

Wanneer we samen aan de slag gaan om tot het ideale ontwerp van uw badkamer of toilet te komen, willen we alles weten over uw wensen en eisen. Welke stijl en materialen heeft u in gedachten, welke kleurstellingen? Wat is het ideaalplaatje dat u voor u ziet? Met deze gegevens gaan wij aan de slag en maken we een passend ontwerp. Voor het maken van dit ontwerp wordt een kleine vergoeding in rekening gebracht. Dit bedrag zal worden gecrediteerd indien u de order bij Het Badhuys plaatst.

Zodra het ontwerp gereed is maken we in overleg met u een vervolgafspraak om het gemaakte ontwerp te bespreken. Wanneer de indeling van uw badkamer of toilet naar wens is, maken we een offerte van de benodigde materialen.
 

De realisatie van uw Badhuys-badkamer

Naast het leveren van de materialen van de badkamer bieden wij u de mogelijkheid om uw badkamer te laten realiseren door één van de door ons geselecteerde installatiepartners uit de regio. Installeren geschiedt wel regionaal. Mocht u zelf een installateur hebben dan is dat geen enkel probleem. Wij maken, na opdracht, technische tekeningen zodat uw installateur exact weet wat er gemaakt moet worden. De vakmensen van Het Badhuys creëren voor u een exclusieve maatwerkbadkamer.
 

Genieten!

Uw Badhuys-badkamer is een feit. Aan u de laatste taak: genieten en ontspannen! Gefeliciteerd met uw nieuwe badkamer!

Maak een afspraak en laat u inspireren!

Maak een afspraak en laat u inspireren!

Maak een afspraak met de adviseurs van Het Badhuys. Hierdoor bent u er zeker van dat wij voldoende tijd hebben om u te adviseren!

Telefoon: (076) 303 11 50
E-mail: info@hetbadhuys.nl