Van inspiratie tot felicitatie, onze werkwijze

Laat u inspireren in onze showroom

Wilt u eens rustig een kijkje nemen in onze showroom? Of heeft u al een idee wat u zoekt en wilt u samen met onze specialisten tot een ontwerp van uw badkamer of toilet komen?

Bij Het Badhuys kunt u in verband met COVID-19  van dinsdag t/m vrijdag alleen terecht op afspraak. Zo heeft u alle tijd om u te laten inspireren en adviseren. Via de website kunt u gemakkelijk online een afspraak inplannen. U kunt natuurlijk ook telefonisch contact opnemen voor het plannen van een afspraak door te bellen naar 076-3031150.

Op zaterdagen van 9.30 tot 16.00 kunt u onze toonzaal binnenlopen. Op deze dagen kunt u onze voorbeeld badkamers bekijken en alle matrialen zien welke in onze stalen ruimte staan opgesteld . U heeft daarnaast de gelegenheid om vragen aan onze adviseurs te stellen. Voor een adviesgesprek gelieve van te voren een afspraak maken met een van onze verkoopadviseurs. Op deze manier bent u ervan verzekerd dat deze genoeg tijd voor u heeft om uw droombadkamer samen te stellen.
 

Het ontwerp van uw Badhuys-badkamer

Wanneer we samen aan de slag gaan om tot het ideale ontwerp van uw badkamer of toilet te komen, willen we alles weten over uw wensen en eisen. Welke stijl en materialen heeft u in gedachten, welke kleurstellingen? Wat is het ideaalplaatje dat u voor u ziet? Met deze gegevens gaan wij aan de slag en maken we een passend ontwerp. Voor het maken van dit ontwerp wordt een kleine vergoeding in rekening gebracht. Dit bedrag zal worden gecrediteerd indien u de order bij Het Badhuys plaatst.

Zodra het ontwerp gereed is maken we in overleg met u een vervolgafspraak om het gemaakte ontwerp te bespreken. Wanneer de indeling van uw badkamer of toilet naar wens is, maken we een offerte van de benodigde materialen.
 

De realisatie van uw Badhuys-badkamer

Naast het leveren van de materialen van de badkamer bieden wij u de mogelijkheid om uw badkamer te laten realiseren door één van de door ons geselecteerde installatiepartners uit de regio. Installeren geschiedt wel regionaal. Mocht u zelf een installateur hebben dan is dat geen enkel probleem. Wij maken, na opdracht, technische tekeningen zodat uw installateur exact weet wat er gemaakt moet worden. De vakmensen van Het Badhuys creëren voor u een exclusieve maatwerkbadkamer.
 

Genieten!

Uw Badhuys-badkamer is een feit. Aan u de laatste taak: genieten en ontspannen! Gefeliciteerd met uw nieuwe badkamer!

Maak een afspraak en laat u inspireren!

Maak een afspraak en laat u inspireren!

Maak een afspraak met de adviseurs van Het Badhuys. Hierdoor bent u er zeker van dat wij voldoende tijd hebben om u te adviseren!

Telefoon: (076) 303 11 50
E-mail: info@hetbadhuys.nl